Today

Velkommen til dansk esport Spar Nord

Latest update: 27/11/2017 - 13:50:48Author: Peter Jensen


Spar Nord _entersesport

Vi kan I dag med stolthed løfte sløret for en ny historisk sponsoraftale med Spar Nord. Formålet med sponsoratet er at underbygge det allerede eksisterende koncept og hjælpe med at styrke det på sigt. Der vil være fokus på talentudvikling og den samfundsmæssige opgave, der er skabt af esportens fremgang. Yderligere skal aftalen kunne give økonomisk vejledning til både amatører & professionelle spillere samt øget fokus på faninvolvering & fanaktivering.


Anders Toftegaard Stendahl, marketingschef i Spar Nord har følgende ord om aftalen:

"Spar Nord donerer og sponsorerer hvert år næsten 1000 forskellige kulturelle, sociale og sportslige tiltag. Esport er fremtiden. Det er her de unge underholdes i langt større antal end traditionel sport. I Spar Nord støtter vi det, vores kunder brænder for. Tricked Esport har en stor berøringsflade, med unge mennesker, som brænder for deres sport. Samtidig garanterer Tricked, at de unge får et uddannelsesmæssigt fundament. Dét værdigrundlag matcher vores 1:1. Tricked har vist, at man ikke skal være de største, for at skabe den største effekt. Den rejse vil vi med på - derfor støtter vi Tricked Esport, deres atleter og deres fans."


Om Spar Nord

Med 280.000 kunder og flere end 1.500 medarbejdere er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Siden 2002 har Spar Nord åbnet 18 nye lokale banker og tilkøbt ni filialer fra andre pengeinstitutter, og i dag har Spar Nord i alt 70 lokale banker fordelt over hele landet. Spar Nord ejes af flere end 110.000 aktionærer.

Tricked's direktør & sportchef Morten Jensen glæder sig over aftalen:

"Vi elsker at udbrede esporten og har igennem hele 2016 & 2017 brugt rigtig mange ressourcer på at etablere et unikt produkt, som er baseret på den uddannelses- & samfundsmæssige opgave der ligger i dansk esport samt vores kerneværdier inden for talentudvikling. Jeg er rigtig stolt, når vores produkt bliver anerkendt fra en stor bank som Spar Nord, og jeg er stensikker på, at vi i fællesskab kan skabe de gode oplevelser sammen. Dette samarbejde bliver den første af sin slags i dansk esport på den her skala, og vi er glade for igen at være frontløber for dansk esport, hvilket er noget, som ligger meget naturligt for os."

Velkommen til esport, Spar Nord!