Today

Slip talentet løs samtidig med du tager din ungdomsuddannelse på Vejle Sportscollege


Campus _header

 


Optimale rammer

Student

Vejle Sportscollege giver unge mulighed for at kombinere E-sport på eliteplan med en EUD, EUX- eller HHX-uddannelse. Et varieret skema med faglig undervisning, mental og sportslig træning er udgangspunktet for udvikling af netop dit talent. Du møder en masse nye mennesker med samme interesse og lidenskab for E-sport som dig selv. Er du indstillet på at dyrke dit talent, kan du optages på Vejle Sportscollege. Kompetente lærere, erhvervsfolk og E-sportsfolk underviser inden for hver sit område, så du lærer at koble dit talent sammen med din uddannelse. Samtidig stiller vi en uddannelseskoordinator til rådighed, der kan rådgive omkring alt vedrørende din uddannelse.
 

Undervisning & Udfordringer

Din hverdag bliver sprængfyldt med faglige udfordringer, socialt samvær og ikke mindst E-sport. Der er ugentligt afsat 2 x 2 timer til træning. Træningstiderne er tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 - 19.00 Om eftermiddagen stiller Campus Vejle highend spil-faciliteter til rådighed for E-sportstræningen. Den faglig undervisning foregår på tværs af alle sportsgrene for at give et tæt sammenhold uanset sportslig retning. På Sportscollege går din uddannelse hånd i hånd med dine muligheder for at udvikle dig inden for E-sport. Som E-sportselev får du adgang til de samme uddannelser, faciliteter og træningsmuligheder som andre sportsudøvere på Campus Vejle Sportscollege. Du får en spændende, sjov og også hård tid på Campus Vejle Sportscollege, da vi lægger stor vægt på, at du passer og gennemfører din uddannelse på præcis samme måde som alm. elever på Campus Vejle. Men oven i tidsforbruget på uddannelsen kommer tidsforbrug til træning og turneringer, som vi også prioriterer højt. I perioder kan det give lange dage. Vi holder dig til ilden både på din uddannelse og din træning. For selvom det er vigtigt for dig, at udvikle din E-sportskarriere, er det også vigtigt for både dig og din familie, at du gennemfører en uddannelse, så du har noget at falde tilbage på, hvis din E-sports-karriere ikke udvikler sig i den ønskede retning.

Campus One

Campus One er et kollegium, der giver dig mulighed for at bo centralt i studietiden. Campus One ligger med kort afstand til Vejles uddannelsessteder og byens mange kulturtilbud. Værelserne er på 22 m2 med eget veludstyret køkken og bad. Der er fri internetadgang, møntvask og cykel- kælder. Endvidere har du adgang til Penthousecaféen på tagterrassen med udsigt over hele Vejle by. 

Schoolpic1

E-faciliteter & Campus Fitness

Campus Vejle har egne sportshaller og Campus Fitness med styrketræningscenter. Disse er åbne for E-sportselever - også uden for skoletiden - så eleverne kan holde den fysiske form ved lige, hvilket er vigtigt for at eleven kan dygtiggøre sig til computerspil og holde til de mang timer bag skærmen. Endvidere stiller vi de nyeste og kraftigste spillemaskiner til rådighed, som vedligeholdes af vores IT-afdeling.

Kost & Sundhed

Kost og sundhed har høj prioritet på skolen, så du får de bedste forudsætninger for at yde optimalt i din sport og på studiet. Projekt Hjertesund Mad indgår derfor som en naturlig del af skolens madpolitik. Kantinen tilbyder morgen-, middags- og aftensmad, samt frisk frugt på alle hverdage.

Rundvisning

Schoolpic2 For at du kan træffe det rigtigevalg, vil vi gerne give dig og din familie en rundvisning på Vejle Sportscollege. Ring og aftal en tid forrundvisning og en snak om dine muligheder hos os!

Kontakt

Nikolaj Primdal på telefonnummer 72 16 26 62 eller e-mail: nipr@campusvejle.dk

Pris

Er Vejle Sportscollege dit næste step i bestræbelserne på at kombinere E-sport med en uddannelse, kan du se hvor meget betalingen for henholdsvis mad og bolig udgør på vores hjemmeside. Du kan selvfølgelig også bo hjemme og tage i skole hver dag, hvis du bor tæt på.